Varmvattenberedare Kungsbacka

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Behövs en varmvattenberedare?

Svensk Kylservice är experter på värmepumpar, men inte bara. Associerade produkter som varmvattenberedare ligger också inom vårt expertområde. Vi säljer varmvattenberedare från NIBE, som är marknadens absolut bästa. Det finns varmvattenberedare för olika behov och med olika kapacitet – och därmed också olika prisklass. Du får snabbt överblick över våra varmvattenberedare om du surfar in på vår webbshop.


Varierad elförbrukningen

För att ha tillgång till varmt vatten hemma – vatten att duscha, diska och tvätta med – behövs en varmvattenberedare. Men hur mycket du i slutändan betalar för ditt varmvatten beror till stor del på vilken varmvattenberedare du har och vilken värmekälla den använder. Olika varmvattenberedare kan variera massor i uppvärmningskostnad så se gärna över ditt aktuella system.

Spar på vattnet med rätt varmvattenberedare

Det finns mycket man kan göra för att dra ner på sin vattenkonsumtion vilket man själv sparar en del på och som miljö och omvärld sparar mycket på. Att välja sin varmvattenberedare med omsorg är ett viktigt steg, se gärna till att den har särskilt låga tomgångsförluster och kan kopplas till en värmepump. Även om du inte redan har en värmepump så kan det bli aktuellt i framtiden.

Vidare är det ens skyldighet att vidta de uppenbara åtgärder man kan för att minimera vattenåtgången hemma. Investera i energisnåla duschmunstycken och kranar och stäng av kranen mellan varven med tandborsten. Läckande kranar är också en stor bov så se till att allt är tätt.

Vi på Svensk Kylservice förser dig med den varmvattenberedare som bäst lämpar sig för dina behov, vi sköter dess installation och service – och vi diskuterar gärna smart vattenbruk med dig över en kopp kaffe.

Välkommen!

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar