Luftvärmepumpar Kungsbacka

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Smart lösning från Svensk Kylservice i Kungsbacka

Luftvärmepumpar är särskilt smarta lösningar i lokaler med öppen planlösning, det spelar inte någon roll om lokalerna är små eller stora, men för att luftvärmepumpens värme ska spridas så krävs öppna ytor. I ett hus med många mindre rum är luftvärmepumpar sällan förstahandsvalet eftersom värmen i stort sett bara når det rum pumpen sitter i.


Dra nytt av en luftvärmepump hela året

Den som väljer att installera en luftvärmepump får en klimatanläggning som både ger värme och svalka, beroende på vad man ställer in. Dessa värmepumpar går under flera olika namn, bland annat komfortvärmepump, luft-luftvärmepump och inverter.

Här i Sverige är behovet av svalka inomhus inte alls så stort som det vi har av värme, men det finns ändå perioder då en A/C är guld värd. Ibland får vi värmeböljor och få av våra hus är byggda för att stänga ute värme effektivt. Att ha en värmepump som på bara någon minut effektivt kan värme upp ett helt rum är däremot väldigt användbart och ett suveränt komplement till andra, men utspridande värmelösningar.

Miljövänlig värmekälla

Värmen som luftvärmepumpar använder för att värma upp ett hus hämtas från luften, därav namnet luft-luftvärmepump. Av denna anledning vlir en luftvärmepump ineffektiv när utomhustemperaturen sjunker nedanför cirka 15-20 minusgrader – det finns då inte längre någon värme att utvinna ur luften. Sm enda värmekälla under vintern är därför luftvärmepumpen inte att rekommendera eftersom den slutar fungera när man behöver den som alla mest. Som ett komplement är den däremot suverän!

Att använda utomhusluft som värmekälla och drivkraft så kan man slösa med sin värme med gott samvete eftersom denna källa är förnybar och miljövänlig. Dessutom kan du sänka dina uppvärmningskostnader märkbart.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar