Spabad Kungsbacka

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Installera ett spabad från Svensk Kylservice

När du köper ditt spabad från oss på Svensk Kylservice så sköter vi också installationen åt dig. Badet är färdigt och komplett vid leverans men elen ska anslutas över en jordfelsbrytare. När man fyller på vatten använder man t ex trädgårdsslangen


Skapa ett litet trädgårdsspa

Tycker du om att investera i dig själv och ditt välmående så är ett spabad ingen dum idé. Nu kan de som har hus köpa ett spabad och göra sin trädgård till en lyxig liten oas. Ett spabad kan användas året om och vattnet behöver bara bytas ett femtal gånger pre år om det sköts rätt. Föreställ dig magiska hösteftermiddagar, löven trillar av träden, luften är krispig och där sitter du och kopplar av en stund i ett varmt bad mitt i naturen.

Skötsel

Det är enkelt att sköta ett spabad, mycket enklare än de flesta tror. Vattnet man fyller upp badet med kan användas ofta och länge så länge man ser till att desinficera med lite klor efter varje bad, man behöver bara byta vattnet 2-4 gånger per år. PH-värdet ska man också hålla lite koll på och filtret ska tvättas en gång i månaden.

Placering av spabad

Ett spabad behöver hård, plan yta att stå på, gärna nära huset så att det är lättillgängligt året om. Ett trädäck är en ypperlig bas, men marksten funkar också utmärkt.

Accessoarer

När man köper sitt spabad så finns det tillbehör att välja bort eller till, som trappor, locklyftare m.m.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar