Frånluftsvärmepumpar Kungsbacka

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Våra frånluftsvärmepumpar

Vi på Svensk Kylservice kan allt om frånluftsvärmepumpar och säljer marknadens bästa produkter alltid med ditt hus förutsättningar i åtanke. Vi hjälper till med information, service och installation. Frånluftsvärmepumpar lämpar sig sällan för hus på mer än 200 m2 men vi ser till så att ditt köp blir både tryggt och lämpligt.


Så fungerar frånlufts- värmepumpen

Frånluftsvärmepumpar fungerar ungefär som de andra luftvärmepumparna, dvs. värmekällan är luft, men istället för utomhusluft så hämtar frånluftsvärmepumpen värme från den luft som lämnar ditt hus genom ventilationssystemet vilken redan har hyfsat hög temperatur. Att återvinna värme på detta vis är fantastiskt smart och frånluftsvärmepumpar är idag standard i nästan alla nybyggen.

För att frånluftsvärmepumpar ska fungera så behövs ett mekaniskt ventilationssystem, men man måste inte installera frånluftsvärmepumpen när man bygger huset – det går bra att göra det även efteråt.

Värmen som sipprar ut genom ventilationsssystemet fångas upp och återinförs in i ditt vattenburna värmesystem via värmepumpen. Man kan kopplas frånluftsvärmepumpar också till direktel om man vill i vilket fall värmen sprids via fläktar.

Uppvärmningskostnaderna kan reduceras med upp till 70 % tack vare frånluftsvärmepumpen – det är inte alls konstigt att den har blivit standard i nybyggnationer.

Frånluftsvärmepump ur miljösynpunkt

Frånluftsvärmepumpar är lika suveräna ur miljösynpunkt som ur privatekonomisk synpunkt – det är en kostnadsfri, förnybar värmekälla som kräver väldigt låga driftskostnader. Som grädde på moset är frånluftsvärmepumpar dessutom både billiga och enkla att installera och de medför inget buller i hemmet. Välkommen till Svensk Kylservice!

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar