Luft-vattenvärmepumpar Kungsbacka

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Svensk Kylservice hjälper dig hitta rätt luft-vattenvärmepump

Luft-vattenvärmepumpar är suveräna värmelösningar som har vunnit stor popularitet i Sverige de senaste åren men man ska vara medveten om att när det blir riktigt kallt, d.v.s. under 15 minusgrader, så får värmepumpen svårt att utvinna värme för uppvärmning. Det är bra att ha ett komplement till luft-vattenvärmepumpar så man slipper stå utan värme när man behöver den som allra mest.


Stabil värmekälla

När man vill få upp temperaturen inomhus så letar man efter en lösning som är stabil och trygg, samtidigt som den är billig, bra för miljön och ger jämn spridning av värme.

Att använda den luft som finns utanför huset som värmekälla uppfyller många kriterier – det är en förnybar källa och därför helt miljövänlig, den är gratis att använda och kopplar man värmepumpen som hämtar värmen från utomhusluften till det vattenburna värmesystem man har i sitt hem så sprids värmen jämt och stabilt.

Ett billigt alternativ till bergvärme

Bergvärme är mycket i ropet just nu, men inte alla har råd eller möjlighet att skaffa bergvärme och då är luftvattenvärmepumpen ett mycket bra alternativ som är avsevärt billigare och mycket enklare att få installerat. När du kontaktar oss på Svensk Kylservice så analyserar vi dina behov och hjälper dig att välja rätt värmepump utifrån dina och ditt hus unika förutsättningar.

Miljövänligt

Luften utanför våra väggar är förnybar och därför helt miljövänlig som värmekälla, ett stort plus är såklart också att den är gratis. Med en luft-vattenvärmepump kan du spara mycket pengar på din uppvärmning så pumpen betalar av sig snabbare än de flesta tror.

Vill du veta mer så är du varmt välkommen att kontakta oss!

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar